Dia a dia del Consell

Presentació de l'estudi de sostenibilitat ambiental i d’eficiència productiva en parcel•les de producció integrada
14-03-2014
Presentació de l'estudi de sostenibilitat ambiental i d’eficiència productiva en parcel•les de producció integrada
1 fotografia
El Consell Català de la Producció Integrada va organitzar ahir una jornada per explicar el valor afegit que aporta el càlcul d’indicadors ambientals, com la petjada hídrica i la petjada de carboni. En aquesta es va difondre l’experiència innovadora del Consell Català de Producció Integrada, que ha obtingut la certificació de petjada hídrica i de carboni per part de DNV i Kiwa respectivament de 7 plantacions de producció integrada. eFoodPrint ha estat la eina utilitzada per diagnosticar la sostenibilitat ambiental i l’eficiència productiva de les parcel•les agronòmiques fructícoles de producció integrada.
El CCPI retorna el 27,7% de les taxes de l'any 2011
08-11-2012
El Consell va fer ahir, dia 7 de novembre, efectiu el retorn del 27,7% de les taxes corresponents a l’any 2011 a tots els productors, un cop va rebre la subvenció segons l’Ordre AAM/141/2011, de 23 de març, pel qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de la participació en programes de qualitat dels aliments per a les persones agricultores i ramaderes. Les taxes s’han retornat al mateix número de compte que es van cobrar les corresponents a la campanya passada (2011).
Retorn de les taxes del CCPI de l'any 2009
22-06-2010

El Consell va fer ahir efectiu el retorn del 53,9% de les taxes corresponents a l’any 2009 a tots els productors, un cop va rebre la subvenció segons l’Ordre AAR/141/2009, de 23  de març, pel qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per al foment de la participació en programes de qualitat dels aliments per a les persones agricultores i ramaderes. Les taxes s’han retornat al mateix número de compte que es van cobrar les corresponents a la campanya passada (2009).

El CCPI presenta als mitjans el portal de venda d'aliments de PI
27-05-2010
El CCPI presenta als mitjans el portal de venda d'aliments de PI
1 fotografia

El Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) posa en marxa, finançat amb fons FEADER, del DAR i propis, un portal de venda per Internet de productes de qualitat certificada en producció integrada.

El portal ofereix aliments certificats directament al consumidor, sense la intervenció d’intermediaris, i és que la venda per Internet ja és una realitat, com posen de manifest les dades de la Comissió del Mercat de les telecomunicacions (CMT). No hi ha dubte que la venda en línia serà cada vegada més present, i això encara que al sector primari hi hagi productes que per les seves característiques siguin de difícil comercialització per aquesta via.

L’adreça del portal és botiga.producciointegrada.cat. També s’hi pot accedir des de la pàgina web del Consell (producciointegrada.cat) clicant a la imatge del carretó de compra.  

Promoció de la PI a la Fira Agroalimentaria de Balaguer
03-05-2010
Promoció de la PI a la Fira Agroalimentaria de Balaguer
1 fotografia

El Consell Català de la Producció Integrada va estar presenta a la Fira Agroalimentaria de Balaguer.

Durant la tarda del diumenge passat dia 2 de maig el Consell Català de la Producció Integrada va organitzar dos activitats per a nens a la fira de productes agroalimentaris de Balaguer. Més de 200 nens van participar de l'activitat organitzada pel Consell, mentre els parer rebien informació sobre les garanties que la producció integrada odereix.

Facebook Youtube
Rural Marieta
Sabies que...
Dia a dia del Consell
© Consell Català de la Producció Integrada | Complex la Caparrella, 97 | Edifici Gerència (Oficina 10) | 25192 Lleida | ccpi@producciointegrada.cat
Tots els drets reservats | Avís legal | Sobre la web